Amesta Group Oy

Amesta Group Oy perustettiin vastaamaan asiakkaiden monipuolisia tarpeita kiinteistöjen kunnossapidossa ja korjauksessa. Toiminta-ajatuksenamme on tuottaa palveluita asuntojen ja kiinteistöjen korjaukseen, mutta myös vahinkojen ennaltaehkäisyyn ja kartoitukseen.

Haluamme siis tarjota asiakkaillemme vaivattomasti saman katon alta sekä kuntotarkastukset ja vahinkokartoitukset että saneeraus- ja kunnossapitotyöt. Asiakkaamme voit valita palvelun joko avaimet käteen -periaatteella tai ostaa minkä tahansa yksittäisen palvelun. Kartoitusten yhteydessä kilpailutamme myös mielellämme puolestasi sopivat tekijät korjaustyöhön. Lisäksi palveluihimme kuuluvat kattavat projektinhallintapalvelut.

Amesta Group Oy on perustettu vuonna 2017, mutta meillä on pitkät perinteet erilaisten rakennusurakoiden parissa. Yrityksemme taustalla on jo vuodesta 1957 asti toiminut Anjalan Maalaus Oy, jonka toiminta jatkuu nyt isältä pojalle.

Asiantuntevat ja kokeneet rakennusalan ammattilaisemme sekä laadukkaat materiaalit ja työvälineet takaavat aina onnistuneen lopputuloksen projektissa kuin projektissa. Panostamme kaikissa urakoissamme sujuvaan yhteistyöhön ja tavoitteenamme on aina sataprosenttisesti tyytyväinen asiakas. Amesta Group Oy on Tilaajavastuu.fi-palvelun jäsen, eli olemme Luotettava kumppani. Lisäksi olemme saaneet toiminnastamme Suomen Vahvimmat AA -sertifikaatin. Amesta Group Oy perustettiin vastaamaan asiakkaiden monipuolisia tarpeita kiinteistöjen.